Vegánske špenátové halušky

Vegánske špenátové halušky

20 min

2 porcie

30 min

Zdieľať

Ingrediencie

280 ml kokosového jogurtu
250 g hladkej špaldovej múky
soľ, cesnak, bazalka
130 g mladého špenátu
200 ml rastlinnej nátierky (akákoľvek)
200 ml Rajo Vegan Krém na varenie 15%
soľ, cesnak, bazalka, olivový olej
rajčiny
1 PL Rajo Vegan alternatívy masla


Postup

Z kokosového jogurtu, múky a soli vypracuj haluškové cesto, ktoré prepasíruj cez sito a uvar vo vriacej osolenej vode. Hotové špenátové halušky prepláchni a prelož do misky.
Priprav omáčku. Na olivovom oleji krátko opraž cesnak, pridaj rastlinnú nátierku a Rajo Vegan Krém na varenie. Dochuť soľou, cesnakom a bazalkou.
Do hotovej omáčky pridaj halušky a všetko dobre premiešaj.
Nakoniec priprav rajčiny – opeč ich na Rajo Vegan alternatíve masla a podávaj spolu s haluškami.
Dobrú chuť!