
Laktofree Cottage dip
5 min
50 min
Ingrediencie
1 červená paprika
250 g cherry rajčín
2 červené cibule
1 hlavička cesnaku
250 g rajo Laktofree Cottage Cheese
olivový olej
mleté čierne korenie
soľ
opečený chlieb na podávanie
bazalka na dozdobenie
Postup
1
Nakrájanú papriku, cherry paradajky, cibuľu nakrájanú na štvrtiny a pozdĺžne prerezanú hlavičku cesnaku uložíme na plech, prelejeme olivovým olejom a dochutíme soľou a mletým čiernym korením.
2
Zeleninu pečieme 50 minút pri teplote 200°C a po upečení ju necháme čiastočne vychladnúť.
3
Zeleninu preložíme do misy, cesnak vytlačíme zo šupky, pridáme rajo Laktofree Cottage Cheese a rozmixujeme do hladka.
4
Dip podávame dozdobený bazalkou s opečeným chlebíkom.